Corporate Events

LIMA Beach is een unieke locatie welke multi-inzetbaar is voor verschillende soorten evenementen. Het zomerse karakter gecreëerd met de decoratie items, stretchtent overkapping, loungebeds en 400 kuub strandzand zorgen ervoor dat er in Zeeland géén soortgelijke locatie bestaat!

Het perceel welke een oppervlakte beslaat van bijna 2000 m2 kan in zijn volledigheid gebruikt worden, worden opgedeeld in meerdere area’s of slechts een beperkt deel kan worden ingezet voor uw bedrijfsevent. Hiermee is de locatie geschikt voor events van 10 tot 750 personen. De grote stretchtent die bijna 500 m2 beslaat biedt bij slecht weer (of juist veel zon) onderdak aan 300/400 gasten (staand).

De locatie is uitermate geschikt voor teambuildings, personeelsfeesten, seminaries, modeshows, meetings, productlanceringen, feestavonden of een combinatie hiervan. Ieder bedrijfsevenement is maatwerk waarbij er diverse opties zijn qua eten en drinken in samenwerking met onze food partners. Zo kunt u bij ons als groep genieten van een BBQ, walking diner of buffet. Ook hebben wij vele contacten met o.a. boot-/e-scooterverhuur, hotels en wellness centra.

Ook zijn er qua entertainment ontelbare mogelijkheden; van akoestische live- muziek tot silent disco systemen en van steltlopers, magicians en danseressen tot de beste DJ’s in onze eigen LIMA DJ booth. Tevens beschikt LIMA Beach over een eigen parking waar een tiental auto’s kosteloos kunnen staan.

Mogen wij uw bedrijfsevent organiseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!